BIORETIN, snižen za 50%, dostupan je u Hrvatskoj na službenim web stranicama!

287KN 574kn NARUČITI
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Bioretin njeguje vašu kožu i revitalizira je zahvaljujući prirodnim sastojcima koji je čine. Ulja argana i avokada kremi za lice daju elastičnost, daju joj hranu i parfemiraju je, dok vitamini i hijaluronska kiselina potiču rast epitelnih tkiva. Po nenadmašnim cijenama pronaći ćete kvalitetu, ali prije svega ćete se pobrinuti za sebe i mladost svoje kože.

Već postoji mnogo žena koje su se odlučile pouzdati u Bioretin i većina ih je zadovoljna rezultatima, vidljivim od prvih primjena.

Zašto Bioretin djeluje?

Nahranili se bilo kojom drugom kremom za lice, pouzdajte se u zajamčenu učinkovitost Bioretina i doživjet ćete rezultate.

Zapravo aktivno potiče proizvodnju kolagena i regeneraciju staničnog matriksa. Stanice će, dakle, već od prvih primjena moći vidljivo istezati vaše bore i vrane noge. Uz to, Bioretin ispunjava bore iznutra i opušta mikro-kontrakture vašeg lica. Također ćete dobiti nevjerojatne rezultate za “vrećice” i užasne tamne mrlje koje se s godinama pojavljuju na vašoj koži.

Bioretin
287KN 574kn
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Gdje kupiti Bioretin u Hrvatskoj – ljekarna, službena web stranica

Bioretin možete kupiti isključivo na službenoj web stranici proizvođača, nećete ga naći na web mjestima e-trgovine kao što su Amazon, Aliexpress i drugima, kao ni u našim ljekarnama. Nadalje, kupnjom izravno sa službene web stranice ostvarit ćete popust od 50% na proizvod i sačuvat ćete njegovu kvalitetu, oprezno zbog krivotvorina na tržištu. Pratit će vas korak po korak i vaša će očekivanja biti ispunjena.

Plaćanje će se izvršiti tek po primitku robe.

Njegova formulacija

Inovativna formulacija Bioretina dobivena je zahvaljujući upotrebi:

 • Arganovo ulje: sastavljeno od masnih kiselina, Omege 3 i 6, vitamina E i A. Zahvaljujući svojim hidratantnim svojstvima, bori se protiv starenja kože. Koristi se kao omekšivač za zaglađivanje i omekšavanje kože.
 • Ulje avokada: usporava stvaranje bora zahvaljujući esencijalnim masnim kiselinama i prekursorima vitamina A i E. Ima hranjiva i regenerirajuća svojstva, štoviše omekšava i zaštitno djeluje kako bi spriječilo znakove starenja.
 • Hijaluronska kiselina: tvar koju tijelo prirodno proizvodi, ona je glavna komponenta vezivnog tkiva. Koži daje otpornost i svojstva zadržavanja oblika. Njegov nedostatak uzrokuje slabljenje kože, potičući stvaranje bora i nedostataka. Njegova se koncentracija u tkivima tijela smanjuje s godinama, a Bioretin pokušava preokrenuti taj trend zahvaljujući svojim svojstvima.
 • Glicerin: organski spoj ulja i masti koji potiče prehranu kože i očuvanje stanica.
 • Vitamini A i E, bitni čimbenici protiv starenja.
Bioretin
287KN 574kn
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Upute za korištenje

Da biste olakšali blagotvorne učinke Bioretina, preporučuje se slijediti sljedeći postupak:

 • Operite lice duboko, uklanjajući šminku.
 • Masirajte proizvod na licu, vratu i dekolteu za ciljano i učinkovitije djelovanje.
 • Ostavite kremu da djeluje deset minuta, a zatim je vrlo dobro isperite.

Za veću funkcionalnost proizvoda preporuča se korištenje dva puta dnevno tijekom najmanje trideset dana, ponavljajući postupak ciklički.

Već nakon prvih nekoliko aplikacija primijetit ćete rezultate!

Kliničke studije

Nakon godina kliničkih studija na Bioretinu, stručnjaci potvrđuju trostruku korist koju krema ima na našoj koži protiv znakova starenja. Proizvod je, naime, testiran na velikom uzorku žena, koje se danas izjašnjavaju više nego zadovoljne. Ovo su rezultati:

 • 1183 žene primijetile su jasna poboljšanja kod bora i problema s izraženom kožom (77%), u kutovima očiju (56%) i čelu (76%).
 • 927 žena vidi kako bore u nazolabijalnom području nestaju i obnavlja se točna masa u području jagodičnih kostiju (+ 41%).
 • 1321 žena prepoznaje vidljive rezultate: tonus kože zdrav je i povećava se (+ 65%), a koža je gušća (+ 54%) i hidratizirana 48 sati.
Bioretin
287KN 574kn
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

No je li sve ovo istina?

Učinkovitost je provjerena i zajamčena, a krađa novca zasigurno nije lažna. Bioretin je pravi proizvod, nastao na osnovu iskustva dermatologa koji godinama misle samo na najbolje za vašu kožu. Kozmetolozi i estetski kirurzi preporučuju Bioretin jer odgađa retuširanje, često uzrok infekcija i problema. Prirodan je i sadrži jedan od najjačih antioksidansa, koji neutralizira slobodne radikale, glavni uzrok starenja naše kože. Na originalnom pakiranju pronaći ćete kod koji će osigurati autentičnost proizvoda. Ako nedostaje, obratite se izravno centrali i nadoknadit će vam se vaš gubitak.

Iznenađujući rezultati od prve upotrebe

Prošle je godine prodaja Bioretina naglo porasla na tri milijuna, jer su potrošači zaista razumjeli vrijednost ovog proizvoda. Sa samo dva ciklusa primjene, većina je žena potvrdila nestanak nazolabijalnih bora, bora između obrva i vrana na nogama, dok je za vješanje kože i vrećica ispod očiju dovoljan jedan ciklus. Vi ćete kontrolirati vrijeme i izgledati deset godina mlađe sa samo dva ciklusa.

Rezultati govore sami za sebe, pa što još čekate? Idite na službeno web mjesto proizvođača da biste kupili Bioretin.

Mišljenje stručnjaka

«Godinama radim kao dermatolog i kozmetolog i posjetila sam mnoge žene u potrazi za lijekom da zaustavim vrijeme. Bioretin je zasigurno jedan od onih koji se mogu definirati kao učinkoviti i zahvaljujući svom djelovanju, nimalo invazivnom, doista može odgoditi sastanak kirurškim zahvatom i injekcijama botoksa za više od 10 godina. Rješenja koja nude tehnologije u ovom slučaju mogu pričekati. Kvaliteta po pravoj cijeni ”

Giulia Rossi Dermatolog i kozmetolog

Dvadeset godina iskustva u sektoru

Bioretin
287KN 574kn
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Recenzije potrošača

«Bioretin koristim svaki mjesec i sa svakim nanošenjem koža mi se vrati u osmijeh. Naučila sam se brinuti o sebi i koži zahvaljujući ovom fantastičnom proizvodu koji neću promijeniti ni za što na svijetu. Preporučujem svim ženama koje se žele pomladiti bez pribjegavanja operaciji. ” Marianna, Torino
“Bioretin poboljšava izgled moje kože na nevjerojatan način zahvaljujući produljenom hidratantnom učinku. Isteže površinski dio bora i pomaže poboljšati stanje masne kože. Čini se da je krema prirodna, a ne kemijska stvar! Srećom sam saznao! Bolje ikad nego nikad!” Michela, Napulj
«Poboljšanja sam primijetio nakon trećeg dana prijave. Koža je lijepa, napeta, linearna, lijepa! Bioretin koristim već tri mjeseca, a krema je i danas tako učinkovita. Nemam ni bore! Sve zahvaljujući Bioretinu! ” Caterina, Firenca
«Imao sam dvije vrećice ispod očiju koje me više nisu izmamljivale na osmijeh, gledajući se u ogledalo. Nakon godina pogrešnih proizvoda, napokon sam otkrio Bioretin i sada se napokon mogu vratiti gledanju sebe i uživanju u svojoj figuri. Za sve žene koje su se prestale voljeti »Lucia, Venecija
9.9Expert Score
PRESUDA

Cijena
10
Dostupnost certifikata i licenci
10
Recenzije kupaca
9.8
Sastav proizvoda
9.6
BIORETIN, snižen za 50%, dostupan je u Hrvatskoj na službenim web stranicama!
BIORETIN, snižen za 50%, dostupan je u Hrvatskoj na službenim web stranicama!
287KN 574kn
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Inspektorat
Logo